Guanyadores de la I Edició

El jurat de la primera edició va estar format per Bleda y Rosa, Andoni Canela, Kepa Acero, Mario Rabasco Peiró i Patricia García Rodríguez.Primer premi

Duel de poder. Pedro Luís Ajuriaguerra Saiz


“Sincerament, la vaig fer la primera vegada que vaig anar a un partit de rugbi. El dia va ser triat minuciosament. Volia que fóra un dia plujós i en un camp en el qual el fang fóra el protagonista. I no gaire llunyà al meu actual lloc de residència: Bilbo. Una vegada comprovada la predicció meteorològica, el partit apropiat era en Urbieta, en el camp del Guernika Rugbi Taldea. Al migdia, quan malgrat ser un dia d'hivern, la llum encara et permet certes llicències. La foto mostra la lluita de poder a poder, entre les dues esquadres: la primera i segona línia de Samboyana i Guernika barallen per la seua posició dominant. A més, la pilota es percep amb un cert moviment el que li dóna més dinamisme a la foto.”
[zuribeltzablog.wordpress.com/pedro-luis-ajuriaguerra-saiz]Segon premi

L'oceà de roca. Ángel María Pérez Grimaldi


“La imatge va ser capturada en Teverga, en el cor de Picos de Europa, tota una Meca per als escaladors europeus. El lloc és un monument de calcària taronja amb unes característiques capes grises, una impactant catedral natural. En allunyar-se del subjecte, s'aconsegueix apreciar la dimensió de l'oceà de roca i la llum de la vesprada trau el màxim dels matisos ataronjats del carbonat de calci. La imatge transmet la bellesa, la concentració i l'harmonia que caracteritza als esports d'aventura en la naturalesa, on tots ens sentim presents en el moment. La foto es va prendre sota la llum tardorenca del 2017, amb una Sony Alpha 5000 i una lent 16-50 f/3.5.”
[www.angelgrimaldiphotography.com]Tercer premi

Camí a l'ocàs. Jesús Marín


“La vaig fer un dia que vaig quedar amb aficionats a la fotografia per a passejar per l'enorme parc La Mitjana, a Lleida. Al capvespre, i creuant un dels ponts sobre el riu Segre, vaig veure que s'acostava un piragüista. Vaig pensar en l'enquadre amb el sol al fons i el piragüista dirigint-se a ella i vaig esperar que passara pel lloc oportú.”
Compartir en:   share to facebook

Por Guille, Concurs de Fotografia

Avís legal · Copyright © 2019 · info @ porguilleconcursodefotografia.comWeb design and web development by _ yosedo ©